• 7 dagen bereikbaar
  • Dé vakspecialist
  • Uitgebreide garantie
  • 40 jaar ervaring

Reviews van onze klanten

Ook een Top Renovloer?
7 dagen bereikbaar
Dé vakspecialist
Uitgebreide garantie
40 jaar ervaring

Reviews

Top bedrijf, duidelijke communicatie

Top Renovloer. Goede communicatie met Harald. denkt mee met de klant. voorafgaand contact gehad waar we rekening mee moesten houden en uiteindelijk van het begin tot het eind goed geadviseerd. Nu al enorm blij met de betonnen vloer met vloerverwarming.
(10/10)
Xander uit Rozenburg

Zeer prettige samenwerking

Snel en goed georganiseerd!
(10/10)
Michel uit Amsterdam

Kwaliteit en service

Perfecte oplossing voor onze oude boerderij vloer, deze was van beton/hout/zand en alles daar tussen. Nu hebben we een vlakke vloer door het hele huis met top vloerverwarming. Goede begeleiding en altijd meedenken en zoeken naar oplossingen. Top kwaliteit en service dus.
(10/10)
Martijn uit Made

fijn contact, prima service

Het contact met Harald was fijn. Harald denkt mee en geeft advies over waar je aan moet denken voor ze komen storten. De vloer kon uiteindelijk binnen 4 weken worden geleverd. 2 mannen kwamen de vloerverwarming leggen. ook dit werd netjes overlegd waar je wel/geen leidingen wil hebben. zeer tevreden over de vloer, hopelijk nog jaren plezier van.
(8/10)
Erik uit Made

Snel, correct en vriendelijk!

Afgelopen zomer bij Top Renovloer uitgekomen voor het vervangen van onze bestaande niet geïsoleerde oude houten verdiepingsvloer uit 1958. Vanaf het eerste contact liep alles vlot. We hadden een nog al krappe planning en wilde zsm de nieuwe vloer er in, midden in de zomervakantie. Dit was voor Harald en Mie geen probleem! Even waren we bang of het wel goed, omdat het allemaal bijna te mooi leek om waar te zijn.... Maar dit was helemaal nergens voor nodig!! Ze zijn alle gemaakte afspraken na gekomen, waren elke dag keurig op tijd. Zelf hebben we de bestaande vloer verwijderd en de ruimte gereed gemaakt voor het beton. Harald is vooraf langs geweest om te kijken/meten en het plastic af te leveren. Legde netjes uit wat en hoe wij dit moesten doen en wat er zou gaan gebeuren. De dag dat het schuimbeton gestort werd was het buiten bloedheet, dus stond Harald om 6:00 voor de deur voor de laatste check. Vrachtwagen met beton stond er een halfuur later net als gepland en om 7:15u was iedereen weer weg en lag het schuimbeton er al in! Ook het plaatsen van de vloerverwarming en anhydrietvloer was keurig volgens afspraak en binnen no-time gedaan. Echt heel erg tevreden!! Inmiddels zijn we ruim een halfjaar verder en hebben we al wat koude dagen gehad. Wij zitten er nu heerlijk warm bij en zijn nog steeds super blij dat we dit gedaan hebben! Wij raden iedereen aan om met Top Renovloer in zee te gaan!!
(9/10)
Femke uit Noordwijkerhout

Zeer klantgericht en mooi product voor een prima prijs!

Contact leggen met Top Renovloer ging vanaf het begin erg soepel en snel. Dat is erg prettig als je het druk hebt met een renovatie. Ook het aanpassen van de planning ging, toen dat nodig was, zonder problemen. Het offerteproces is transparant en volledig. De uiteindelijke levering ging zoals verwacht; soepel en snel. Resultaat een mooie schuimbeton vloer en een tevreden klant! Een aanrader wat ons betreft.
(10/10)
Alex uit Ede

Topservice, snel en zeer flexibel. Mooi product voor een goede prijs

Ik heb Top Renovloer onze schuimbetonvloer laten aanbrengen in onze net gekochte woning uit 1934. Ik heb zelf de vloer en balklaag eruit gesloopt en het plastic aangebracht wat er vooraf in aangebracht moet worden. Dat gaf wat verrassingen zodat ik gevraagd heb of de planning wat opgeschoven kon worden. Dat was gelukkig geen probleem. Harald (eigenaar/projectleider) is een paar keer komen kijken om te checken of alles goed voorbereid was en in te komen meten. De vloer is inmiddels gestort en de vloerverwarming met anhydriet is aangebracht we zijn er zeer tevreden over en zeker ook over de goede communicatie met Mie Hu op kantoor.
(10/10)
Kees van uit Dordrecht

Uitstekende service van professionals in uitvoering

Kort voortraject, komt heel betrouwbaar over en hebben dit helemaal waargemaakt. Speciale verzoeken is geen probleem en worden conform afspraak, zoals al het andere ook uitgevoerd. Perfecte vloer opgeleverd en vloerverwarming draait vanaf de eerste dag dat hij aan mocht probleemloos. Uitstekend werk en een zeer tevreden klant.
(10/10)
Michel Reimer uit Andelst

Excellent Service and Floor

The team takes you through the process step by step and ensure you are comfortable throughout. They plan in advance and arrives on time and finishes on time. The quality of their work are great, and you can see Harald prides himself in his work. Of all contractors I had during my total home renovation, Top Renovloer was truly went above and beyond to deliver, and was a joy to work with them.
(10/10)
Christiaan uit Hillegom

Mooie vloer en goede service!

Realisatie van onze schuimbetonvloer met vloerverwarming en anhydriet is zeer prettig verlopen! Altijd goede onderlinge communicatie gehad en er werd goed met ons meegedacht, precies zoals je mag verwachten! Resultaat: een mooie vloer waar we nu al veel plezier aan beleven. Tip: het vullen van de vloerverwarming kan wel beter, er zat bij wijze van spreke meer lucht dan water in.
(9/10)
Wesley uit Kamperveen
antwerpen
Vloerverwarming partner
noa-garantie
noa_logo_FC