• Inclusief maatvoering
  • Dé vakspecialist
  • Uitgebreide garantie
  • 40 jaar ervaring

Reviews van onze klanten

Ook een Top Renovloer?
Inclusief maatvoering
Dé vakspecialist
Uitgebreide garantie
40 jaar ervaring

Reviews

Duidelijke communicatie en begeleiding van het begin tot het einde

Er was een fijn en duidelijk contact Alles was goed geregeld,van het begin tot het eind dat de vloer er in lag Er is netjes gewerkt en volgens afspraak Wat mij betreft, kan niet beter
(9/10)
André Wassink uit Apeldoorn

Alles snel en op tijd geleverd en uitgevoerd.

Het is allemaal goed gegaan . Maar het is meer werk dat je zelf moet doen dan ik had verwacht. zo was de diepte niet diep genoeg, dus 20 cm uit graven. alle gaten dicht maken. van oude vloer balken. en de wanden strak maken. Maar het is allemaal goed gekomen heb nu een mooie vloer met vloerverwarming .
(9/10)
A van Vliet uit IJSSELSTEIN UT

Zeer tevreden over Top Renovloer

Wij hebben door Top Renovloer onze oude houten draagbalken vloer laten vervangen door schuimbeton. Van begin tot het eind zijn wij zeer goed begeleid. Ze denken goed mee en oplossingsgericht. Ook de communicatie is zeer prettig zowel met uitvoerend- als kantoor personeel. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en raden Top Renovloer zeer zeker aan!
(10/10)
Kayleigh uit Leerdam

Super ervaring, totale ontzorging.

De job: houten vloer verwijderen, schuimbeton met zandcement dekvloer storten (circa 75 m2, totale benedenverdieping). Vanaf het eerste contact duidelijkheid omtrent uit te voeren werkzaamheden, kosten. Wie-doet-wat. Planning door zorg van Mie. Het contact op locatie met Harald. Alle afspraken die feilloos worden nagekomen. Na uitvoeren van werkzaamheden (door onder aannemers) steeds weer de controle door Harald voor dat met de volgende werkzaamheden wordt begonnen. Terugkoppeling van Harald via Whatsapp met foto's ter ondersteuning. Ik kan nog heel lang zo doorgaan, maar dit bedrijf mag zich met recht TOP noemen. Totale ontzorging waarbij de klant centraal staat. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven. Enorm dankbaar voor het hele proces en het zeer strakke eindresultaat. Een dank aan mijn broer die dit bedrijf heeft aanbevolen naar aanleiding van een soortgelijke ervaring bij hem thuis en een absolute aanrader voor iedereen die soortgelijke werkzaamheden wil laten uitvoeren.
(10/10)
Richard uit Sirjansland

Goede communicatie en duidelijke afspraken

Prijstechnisch ook heel scherp
(9/10)
Joelle Jansen uit Dordrecht

Een super bedrijf

Van het begin dat Harold hier binnen kwam goed overleg gehad goed geadviseerd heel blij met mijn vloer en de vloerverwarming nogmaals dank je wel Harold en Mi
(10/10)
Loes uit Castricum

Klasse !

Ik kan niet bedenken wat er beter had kunnen lopen. Elke ochtend als ik beneden kom, ben ik zo blij met de warme vloer en het klimaat dat hierdoor in onze woning is ontstaan. Het is natuurlijk spannend om je gehele kruipruimte op te heffen en vullen met schuimbeton. Door de goede technische uitleg van Harrald was ik als kritische techneut snel overtuigd. De levering klopte exact met zijn plan. Dit bedrijf is echt een aanrader.
(9/10)
Mathijs van der Mast uit Doorn

Echt een top bedrijf!

Als u een goed bedrijf zoekt voor het vervangen van je betonnen vloer, kan je niet beter zitten dan bij Top Renovloer. De afgelopen weken is Harald regelmatig bij ons thuis geweest, om ons stap voor stap te begeleiden in, wat voor ons voelde als, een enorme verbouwing. Offerte was duidelijk, alles wat wij zelf wilden doen, werd ons op papier aangeleverd met duidelijke uitleg. Afspraken voor de verschillende fases werden ruim op tijd afgesproken en zijn één voor één nagekomen. Harald en alle mannen van je team, ontzettend bedankt! Wij zijn heel blij met jullie en met het resultaat! Fam. Verwijmeren
(10/10)
Suzanne uit ETTEN-LEUR

Uitstekend begeleid traject en uitvoering

Er komt uiteindelijk toch heel wat bij kijken, bij het plaatsen van een schuimbetonvloer. In gedachten verloopt alles veel eenvoudiger dan in de werkelijkheid --althans, zo verliep het bij ons. Een goede planning is dan ook heel belangrijk: je moet het in een keer goed doen. Alle kabels en buizen, extra buizen voor evt. toekomstige kabels, het stutten van de schuif-separatie, aanleggen van keukeneiland ventilatie (metalen platte buis), etc. etc. Zand, heel veel zand uitgraven en afvoeren. In die periode ziet het er allemaal nogal hopeloos uit. Zowel de persoonlijke benadering bij het doornemen van alle mogelijke hindernissen en het vertrouwen in een goede uitkomst heeft ons hierbij enorm geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook de vloerverwarming is zeer professioneel gelegd, in een dag. Eindresultaat: fantastisch! In de wilde stromingen van een volledige renovatie is TopRenoVloer een welkome oase van professionaliteit.
(10/10)
Steven uit Den Haag

Professioneel en goede communicatie

Zeer prettig bedrijf om mee in zee te gaan. Bij ons is schuimbeton geplaatst om de vloer te isoleren. Het betreft een huis uit 1922. Ook is vloerverwarming geplaatst met een dekvloer. Harald heeft erg veel kennis en is goed bereikbaar. Hij denkt goed met je mee en bij vragen komt hij langs. Alles is erg fijn verlopen en wij zijn super tevreden. We zouden het zo weer opnieuw doen.
(10/10)
Renate uit Schiedam
logo gva
fhcn-klein2.jpg
noa-garantie
noa_logo_FC