• Inclusief maatvoering
  • Dé vakspecialist
  • Uitgebreide garantie
  • 40 jaar ervaring

Reviews van onze klanten

Ook een Top Renovloer?
Inclusief maatvoering
Dé vakspecialist
Uitgebreide garantie
40 jaar ervaring

Reviews

Goede communicatie en duidelijke afspraken

Prijstechnisch ook heel scherp
(9/10)
Joelle Jansen uit Dordrecht

Een super bedrijf

Van het begin dat Harold hier binnen kwam goed overleg gehad goed geadviseerd heel blij met mijn vloer en de vloerverwarming nogmaals dank je wel Harold en Mi
(10/10)
Loes uit Castricum

Klasse !

Ik kan niet bedenken wat er beter had kunnen lopen. Elke ochtend als ik beneden kom, ben ik zo blij met de warme vloer en het klimaat dat hierdoor in onze woning is ontstaan. Het is natuurlijk spannend om je gehele kruipruimte op te heffen en vullen met schuimbeton. Door de goede technische uitleg van Harrald was ik als kritische techneut snel overtuigd. De levering klopte exact met zijn plan. Dit bedrijf is echt een aanrader.
(9/10)
Mathijs van der Mast uit Doorn

Echt een top bedrijf!

Als u een goed bedrijf zoekt voor het vervangen van je betonnen vloer, kan je niet beter zitten dan bij Top Renovloer. De afgelopen weken is Harald regelmatig bij ons thuis geweest, om ons stap voor stap te begeleiden in, wat voor ons voelde als, een enorme verbouwing. Offerte was duidelijk, alles wat wij zelf wilden doen, werd ons op papier aangeleverd met duidelijke uitleg. Afspraken voor de verschillende fases werden ruim op tijd afgesproken en zijn één voor één nagekomen. Harald en alle mannen van je team, ontzettend bedankt! Wij zijn heel blij met jullie en met het resultaat! Fam. Verwijmeren
(10/10)
Suzanne uit ETTEN-LEUR

Uitstekend begeleid traject en uitvoering

Er komt uiteindelijk toch heel wat bij kijken, bij het plaatsen van een schuimbetonvloer. In gedachten verloopt alles veel eenvoudiger dan in de werkelijkheid --althans, zo verliep het bij ons. Een goede planning is dan ook heel belangrijk: je moet het in een keer goed doen. Alle kabels en buizen, extra buizen voor evt. toekomstige kabels, het stutten van de schuif-separatie, aanleggen van keukeneiland ventilatie (metalen platte buis), etc. etc. Zand, heel veel zand uitgraven en afvoeren. In die periode ziet het er allemaal nogal hopeloos uit. Zowel de persoonlijke benadering bij het doornemen van alle mogelijke hindernissen en het vertrouwen in een goede uitkomst heeft ons hierbij enorm geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook de vloerverwarming is zeer professioneel gelegd, in een dag. Eindresultaat: fantastisch! In de wilde stromingen van een volledige renovatie is TopRenoVloer een welkome oase van professionaliteit.
(10/10)
Steven uit Den Haag

Professioneel en goede communicatie

Zeer prettig bedrijf om mee in zee te gaan. Bij ons is schuimbeton geplaatst om de vloer te isoleren. Het betreft een huis uit 1922. Ook is vloerverwarming geplaatst met een dekvloer. Harald heeft erg veel kennis en is goed bereikbaar. Hij denkt goed met je mee en bij vragen komt hij langs. Alles is erg fijn verlopen en wij zijn super tevreden. We zouden het zo weer opnieuw doen.
(10/10)
Renate uit Schiedam

Top Renovloer staat voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid!

Ik kan Top Renovloer iedereen aanbevelen. Zij komen afspraken na, reageren snel op vragen en zijn meer dan klantvriendelijk. Het was meer dan prettig samenwerken met Harald en Mie. Wij zijn heel erg tevreden met onze renovatievloer met vloerverwarming. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Voor mij echt een dikke 10!
(10/10)
Patrick uit Hillegom

Prima service en nauwkeurige werkwijze.

Werkzaamheden uitgevoerd door een team dat lol heeft in het werk en daarbij een goed en mooi eind resultaat levert. Vloer hoogte nauwkeurig uitgemeten en opgeleverd volgens plan.
(10/10)
Rik uit Haarlem

zeer prettige samenwerking

Harald is zeer vakbekwaam. Geeft goeie tips en advies op locatie. Zijn onderaannemers komen aan op afgesproken tijden. Producten worden goed aangebracht. Communicatie met Mie per email verloopt zeer goed.
(10/10)
Leroy van Drie uit Soest

Fijn bedrijf, goede communicatie en denken mee!

Sinds 6 maanden het schuimbeton en vloerverwarming. Duidelijk protocol hoe voorbereidingen te treffen. Harald kan je altijd bellen voor advies en komt ook regelmatig kijken. Eindresultaat mag er zijn. Fijner klimaat in huis. Ben benieuwd naar deze winter en wat het verschil dan is.
(10/10)
Jeroen uit Voorburg
logo gva
fhcn-klein2.jpg
noa-garantie
noa_logo_FC