• 7 dagen bereikbaar
  • Dé vakspecialist
  • Uitgebreide garantie
  • 40 jaar ervaring

Reviews van onze klanten

Ook een Top Renovloer?
7 dagen bereikbaar
Dé vakspecialist
Uitgebreide garantie
40 jaar ervaring

Reviews

Ze doen wat ze beloven

Prima samengewerkt met Top Renovloer, afspraken werden nagekomen en alles is keurig op de afgesproken tijd uitgevoerd. Harald was altijd goed bereikbaar bij vragen en hield zich aan afspraken. Soms was de communicatie iets te summier, maar uiteindelijk is het goed opgelost en zijn we zeer tevreden met het resultaat.
(8/10)
Liza uit Vlaardingen

Heel fijn en prettig bedrijf,

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Het is een persoonlijk bedrijf die erg dicht bij de klant staat. De medewerkster op kantoor is vriendelijk en behulpzaam evenals de eigenaar de heer Hiemstra die zowel voor als tijdens mijn verbouwing zelf op locatie een aantal keren is komen kijken. Daarnaast adviseert hij eerlijk vanuit vele jaren eigen ervaring. De gehele verbouwing is verlopen zoals van tevoren is gepland en besproken.
(10/10)
Guido Buijs uit Benthuizen

Zeer terzake kundig

Mijn ‘tweede vloer” met TopRenovloer en opnieuw zeer tevreden! Erg vakkundig, goed en duidelijk in de afspraken!
(10/10)
Guus uit Utrecht

Goede service en levering als afgesproken

Ik ben zeer tevreden over de levering en communicatie. Zelf had ik de voorbereiding gedaan. Afspraken werden netjes nagekomen en top geregeld. In twee werkdagen schuimbeton en de vloerverwarming met dekvloer erin. Het ligt er netjes bij.
(10/10)
Richard uit Dirksland

Top bedrijf, duidelijke communicatie

Top Renovloer. Goede communicatie met Harald. denkt mee met de klant. voorafgaand contact gehad waar we rekening mee moesten houden en uiteindelijk van het begin tot het eind goed geadviseerd. Nu al enorm blij met de betonnen vloer met vloerverwarming.
(10/10)
Xander uit Rozenburg

Zeer prettige samenwerking

Snel en goed georganiseerd!
(10/10)
Michel uit Amsterdam

Kwaliteit en service

Perfecte oplossing voor onze oude boerderij vloer, deze was van beton/hout/zand en alles daar tussen. Nu hebben we een vlakke vloer door het hele huis met top vloerverwarming. Goede begeleiding en altijd meedenken en zoeken naar oplossingen. Top kwaliteit en service dus.
(10/10)
Martijn uit Made

fijn contact, prima service

Het contact met Harald was fijn. Harald denkt mee en geeft advies over waar je aan moet denken voor ze komen storten. De vloer kon uiteindelijk binnen 4 weken worden geleverd. 2 mannen kwamen de vloerverwarming leggen. ook dit werd netjes overlegd waar je wel/geen leidingen wil hebben. zeer tevreden over de vloer, hopelijk nog jaren plezier van.
(8/10)
Erik uit Made

Snel, correct en vriendelijk!

Afgelopen zomer bij Top Renovloer uitgekomen voor het vervangen van onze bestaande niet geïsoleerde oude houten verdiepingsvloer uit 1958. Vanaf het eerste contact liep alles vlot. We hadden een nog al krappe planning en wilde zsm de nieuwe vloer er in, midden in de zomervakantie. Dit was voor Harald en Mie geen probleem! Even waren we bang of het wel goed, omdat het allemaal bijna te mooi leek om waar te zijn.... Maar dit was helemaal nergens voor nodig!! Ze zijn alle gemaakte afspraken na gekomen, waren elke dag keurig op tijd. Zelf hebben we de bestaande vloer verwijderd en de ruimte gereed gemaakt voor het beton. Harald is vooraf langs geweest om te kijken/meten en het plastic af te leveren. Legde netjes uit wat en hoe wij dit moesten doen en wat er zou gaan gebeuren. De dag dat het schuimbeton gestort werd was het buiten bloedheet, dus stond Harald om 6:00 voor de deur voor de laatste check. Vrachtwagen met beton stond er een halfuur later net als gepland en om 7:15u was iedereen weer weg en lag het schuimbeton er al in! Ook het plaatsen van de vloerverwarming en anhydrietvloer was keurig volgens afspraak en binnen no-time gedaan. Echt heel erg tevreden!! Inmiddels zijn we ruim een halfjaar verder en hebben we al wat koude dagen gehad. Wij zitten er nu heerlijk warm bij en zijn nog steeds super blij dat we dit gedaan hebben! Wij raden iedereen aan om met Top Renovloer in zee te gaan!!
(9/10)
Femke uit Noordwijkerhout

Zeer klantgericht en mooi product voor een prima prijs!

Contact leggen met Top Renovloer ging vanaf het begin erg soepel en snel. Dat is erg prettig als je het druk hebt met een renovatie. Ook het aanpassen van de planning ging, toen dat nodig was, zonder problemen. Het offerteproces is transparant en volledig. De uiteindelijke levering ging zoals verwacht; soepel en snel. Resultaat een mooie schuimbeton vloer en een tevreden klant! Een aanrader wat ons betreft.
(10/10)
Alex uit Ede
antwerpen
Vloerverwarming partner
noa-garantie
noa_logo_FC