• Inclusief maatvoering
  • Dé vakspecialist
  • Uitgebreide garantie
  • 40 jaar ervaring

Reviews van onze klanten

Ook een Top Renovloer?
Inclusief maatvoering
Dé vakspecialist
Uitgebreide garantie
40 jaar ervaring

Reviews

Prima ervaring gehad met Top Renovloer

Alles is volgens de gemaakte afspraken verlopen.
(8/10)
Max uit Leiden

Top ervaring met Top Renovloer

Ik heb een goede ervaring met Top Renovloer. Ze zijn deskundig en leveren heel goed werk. Komen altijd alle afspraken na. Reageren snel en vriendelijk op mijn vragen via e-mail of whatsapp. Erg tevreden!
(9/10)
José uit Capelle aan den IJssel

Een Top Renovloer in ons jaren 50 huis

Van het eerste gesprek tot zojuist het storten van de eindvloer een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf. Harald met zijn jarenlange ervaring weet voor elk probleem wel een oplossing en is altijd vlot met het beantwoorden van vragen. Op de achtergrond ook hulp van Mie. Al met al een fijne ervaring en we zijn erg blij met het eindresultaat. Eén dikke aanrader.
(10/10)
Tony uit Den Hoorn ZH

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf. Mensen werken lekker mee. Prima kwaliteiten van de producten en diensten. Snelle en nauwkeurige uitvoering
(9/10)
Namik uit Hilversum

Professioneel, vriendelijk en top bedrijf.

Wij zijn van A tot Z waanzinnig goed geholpen en ze hebben perfect werk afgeleverd. Duidelijke communicatie via de mail en telefoon. Bij vragen kun je altijd terecht en je wordt snel geholpen. Al met al een heel erg professioneel bedrijf die ik iedereen zou aanraden als je je vloer wilt vervangen.
(10/10)
Sander en Sandra uit Barendrecht

Fijne begeleiding en nette werkwijze

Veel persoonlijke begeleiding en er kan snel geschakeld worden. Verder zijn de uitvoerende mensen vakbekwaam en werken erg netjes. Kortom, erg tevreden over mijn nieuwe schuimbetonvloer met vloerverwarming en Anhydriet. Bedankt Harald en Mie.
(9/10)
Julian uit Ooltgensplaat

Top service

Het hele traject van keuze tot en met aflevering is fantastisch afgehandeld. Snelle reactie op vragen, diverse bezoeken om de situatie ter plaatste te bekijken. Geen problemen over onze wisselingen in wat we nu precies wilden. In 1 woord: Topservice.
(10/10)
Hans uit Le Fever

Goed advies, goede begeleiding en service, top resultaat

Vanaf 1e contact duidelijk dat er gesproken wordt vanuit ervaring. Alle afspraken worden stipt nagekomen. Top Reno vloer is goed bereikbaar en altijd snel reactie op vragen. Erg prettig dat er tussentijds nog even een controle moment was en je nog even advies en tips krijgt voor een perfecte voorbereiding. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat ( schuimbeton, vloerverwarming en dekvloer). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
(10/10)
Bram uit Veenendaal

Heel goede keus geweest

Via internet gevonden en informatie gevraagd.Kreeg ik per omgaande, super snel.vervolgens helder in het maken van afspraken en duidelijk wat ik moest doen om een Renovloer gestort te kunnen krijgen. Goede controle vooraf en tot slot vlot en netjes een goede basis gelegd, waar we heerlijk op wonen. Vloer, vloerverwarming en dekvloer strak en volgens afspraak.
(9/10)
Hans van Polen uit Ermelo

Van advies tot oplevering: in 1 woord Top

Advies kun je overal halen, maar de jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en de tomeloze inzet van zowel Mie als Harald is ongekend. Als dan na opdracht ook alle afspraken stipt nagekomen worden en Service met een hoofdletter geschreven wordt, dan weet je zeker dat je met solide ondernemers te maken hebt. Wij hebben gekozen voor "alles in 1 hand" en het resultaat is werkelijk TOP. Dankjewel Mie en Harald, jullie hebben er een geweldige prestatie neergelegd
(10/10)
Erik uit Ruurlo
antwerpen
fhcn-klein2.jpg
noa-garantie
noa_logo_FC