• 7 dagen bereikbaar
  • Dé vakspecialist
  • Uitgebreide garantie
  • 40 jaar ervaring

Reviews van onze klanten

Ook een Top Renovloer?
7 dagen bereikbaar
Dé vakspecialist
Uitgebreide garantie
40 jaar ervaring

Reviews

Goede begeleiding, uitstekende planning en prima vaklui

De contacten met Top Renovloer waren buitengewoon goed. Vragen via de telefoon werden snel afgehandeld, zo nodig werd je snel teruggebeld. Klein probleempje met het opstarten van de vloerverwarming werd snel verholpen door een telefoontje met de betreffende monteur. De werkzaamheden werden keurig op schema afgehandeld en voor het de start werd tijdig geïnspecteerd of de voorbereiding goed gedaan was. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
(9/10)
Marcel uit Zierikzee

Prima service en resultaat

Ik was vrij laat met aanvragen van schuimbeton en anhydrietvloer. Desondanks heeft toprenovloer mij op korte termijn een schuimbetonvloer gegeven, veel sneller dan bijvoorbeeld faber, prijstechnisch is het ook wat beter. Prima service en prima prijs van Mie en Harold
(10/10)
Dvd uit Dordrecht

Alles goed geregeld, flexibel en betrouwbaar

Deze mensen weten hoe het werkt, goed informeren, goed bereikbaar en met veel ervaring. Top Reno vloer heeft bij ons drie ruimtes voorzien van schuimbeton en dekvloer. Slopen, bekleden met plastic en vloerverwarming hebben we zelf gedaan, let op: bekleden van de kruipruimte en muren is eenvoudig maar een bult werk! Het regelen van het schuimbeton en de betonpomp voor de dekvloer was onszelf nooit zo vlot gelukt en dat ook nog in vakantietijd!
(10/10)
Peter uit Driel

Top .

Van begin tot het einde goed begeleid.
(10/10)
Piet De Klerk uit Maasdam

Perfect geholpen

Zij rijm optijd aanwezig op de dag van afspraak. Vriendelijke. En snelle service omdat ik even tussen door moest . Bedankt.
(8/10)
Petro Gulden uit BERGEN OP ZOOM

Ze doen wat ze beloven

Prima samengewerkt met Top Renovloer, afspraken werden nagekomen en alles is keurig op de afgesproken tijd uitgevoerd. Harald was altijd goed bereikbaar bij vragen en hield zich aan afspraken. Soms was de communicatie iets te summier, maar uiteindelijk is het goed opgelost en zijn we zeer tevreden met het resultaat.
(8/10)
Liza uit Vlaardingen

Heel fijn en prettig bedrijf,

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Het is een persoonlijk bedrijf die erg dicht bij de klant staat. De medewerkster op kantoor is vriendelijk en behulpzaam evenals de eigenaar de heer Hiemstra die zowel voor als tijdens mijn verbouwing zelf op locatie een aantal keren is komen kijken. Daarnaast adviseert hij eerlijk vanuit vele jaren eigen ervaring. De gehele verbouwing is verlopen zoals van tevoren is gepland en besproken.
(10/10)
Guido Buijs uit Benthuizen

Zeer terzake kundig

Mijn ‘tweede vloer” met TopRenovloer en opnieuw zeer tevreden! Erg vakkundig, goed en duidelijk in de afspraken!
(10/10)
Guus uit Utrecht

Goede service en levering als afgesproken

Ik ben zeer tevreden over de levering en communicatie. Zelf had ik de voorbereiding gedaan. Afspraken werden netjes nagekomen en top geregeld. In twee werkdagen schuimbeton en de vloerverwarming met dekvloer erin. Het ligt er netjes bij.
(10/10)
Richard uit Dirksland

Top bedrijf, duidelijke communicatie

Top Renovloer. Goede communicatie met Harald. denkt mee met de klant. voorafgaand contact gehad waar we rekening mee moesten houden en uiteindelijk van het begin tot het eind goed geadviseerd. Nu al enorm blij met de betonnen vloer met vloerverwarming.
(10/10)
Xander uit Rozenburg
antwerpen
Vloerverwarming partner
noa-garantie
noa_logo_FC